26.9.–1.10.2023.

CAT 01

WILD FEAST

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI
Projekt

Iz dubina prostranih hrvatskih, podravskih šuma ravno na vašu posebnu prigodu stiže premium salama od divljači kao društveno ljepilo vikendom, kada se u potpunosti stignemo posvetiti ritualima opuštanja i gastro guštanja. Salama od divljači brenda Wild Feast je delikatesna, trajna suhomesnata kobasica napravljena od mesa jelena i divlje svinje kontroliranog podrijetla iz hrvatskih šuma, te pomno odabranih začina kako bi se postigao puni potencijal okusa cijenjenog mesa divljači. Inspiracija za dizajn ambalaže pronađena je upravo u starim, autohtonim metodama lova i obrade sirovine te tradicionalnim receptima, s naglaskom na zanatsku proizvodnju koju odlikuju iskusni perfekcionisti.

Sve navedeno objedinjeno je na ambalažnoj kutiji prepoznatljivoj po dizajnu starog, prljavo bijelog novinskog papira, po uzoru na male poduzetnike nekoć, iz razdoblja 19. i 20. stoljeća, koji su sukladno razvoju velikih naklada dnevnih novina, počeli oglašavati svoje proizvode i usluge široj javnosti.

Međutim, ovaj novinski članak nije suvremeni, senzacionalistički clickbait – iza raskošne palete prljavo bijele, crne i burgundy boje, koje u kombinaciji s informativnim slikama suptilno poručuju i stanovite sugestije, doista postoji prvoklasan jestivi sadržaj, kojeg ponosno i osobno, s puškom u ruci, garantira glavom i bradom majstor zanata – strastveni lovac.

Autor

CAT 01 je kreativni i dizajn studio sa sjedištem u Zagrebu, specijaliziran za dizajn vizualnog identiteta, dizajn ambalaže i brendiranje. Od 2014 godine prisutan je na hrvatskom, slovenskom i austrijskom tržištu, te je dobitnik najprestižnijih međunarodnih nagrada i priznanja poput PENTAWARDS, MUSE AWARDS, WORLD BRAND DESIGN AWARDS. Njihovi klijenti variraju u rasponu od malih boutique i craft proizvođača pa sve do renomiranih i velikih brandova s dugogodišnjom tradicijom.Tijekom godina sa svojim klijentima izgradili su odnos povjerenja i dugoročne suradnje. Fokusirani su na razvoj brandova u čijoj kreaciji su sudjelovali, te ih dodatno potiču i usmjeravaju ka usavršavanju.

ime projekta Wild Feast
Godina 2022.
Naručitelj PG OREHOVEC
Studio CAT 01
Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Grafički dizajn