26.9.–1.10.2023.

26.9. – 1.10.2023

26.9. – 1.10.2023

ČIRI-BIRI BAJKA

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Čiri-biri bajka je zabavna i edukativna društvena igra pripovijedanja koja vas vodi u pustolovinu stvaranja vlastite bajke istraživanjem uzbudljivog svijeta u ulozi brojnih bajkovitih likova sa super moćima. Pruža slobodu, potiče na kreativnost i smišljanje strategija kako kroz pripovijedanje zajedno riješiti neki problem pri čemu se otkriva i usvaja moralna pouka. 

Potiče razvoj verbalnog i emocionalnog izražavanja kroz koji djeca uz maštu i kreativnost stječu i govorno-jezične vještine. Nije natjecateljska, nego je cilj igre suradnjom osmisliti i ispričati vlastitu jedinstvenu bajku koja je svaki puta drugačija. Služi i kao alat u radu s djecom, te ju koriste mnogi učitelji, psiholozi, logopedi i ostali stručnjaci s područja dječijeg razvoja i obrazovanja. Roditelji imaju mogućnost kroz igru i pripovijedanje osluškivati djetetove potrebe ili probleme, te ih suptilono podržavati i usmjeravati. Čiri-biri bajka podupire aktivno sudjelovanje u dječjem odrastanju i nudi alternativu provođenju prekomjernog vremena pred ekranima.

Ja sam Slavica Farkaš Šimeg i rođena sam 20.03.1991. u Vukovaru. Svoje stručno obrazovanje započela sam upisom u Školu primijenjenih umjetnosti i dizajna u Puli gdje sam 2009. godine stekla srednju stručnu spremu u zanimanju grafičkog dizajnera. Nakon toga, iste godine upisala sam se na Arhitektonski fakultet - Studij dizajna i nastavila svoje usavršavanje na odjelu vizualnih komunikacija. Dana 29.9.2015. obranom svog diplomskog rada stekla sam akademski naziv magistra dizajna. Odmah nakon diplome u studenom 2015. godine počela sam raditi u firmi Školska knjiga d.o.o. na poziciji grafičkog dizajnera. Radila sam sve potrebne materijale za digitalni i analogni marketing, dizajn za web shopa, oprema za Interliber, naslovnice i prijelome knjiga... Uz formalni posao radila sam i na brojnim projektima kao samostalni dizajner preko autorskih ugovora i to na projektima kao što su oblikovanje postava i informacijskog dizajna za Muzej osjeta u Splitu, dizajn i ilustracije slikovnica Pričalica i dr. 25.09.2018. Otvorila sam Pixing, obrt za dizajn i ostale usluge s ciljem da na tržište lansiram novu edukativnu društvenu igru koja će služiti roditeljima i stručnim djelatnicima u radu s djecom. Od tada sam izdala 3 proizvoda čija sam dizajnerica i ilustratorica, koji se mogu kupiti preko našeg web shopa i u brojnim knjižarama i specijaliziranim dućanima za djecu kao što su Školska knjiga, Znanje, Hoću knjigu, Ibis grafika, Carta Magica, Andrews baby…

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Produkt dizajn