26.9.–1.10.2023.

LUMINIS LAMPS

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Tvrtka Luminis je svoje 30-godišnje iskustvo djelovanja na području rasvjete ugradila u proizvodnju vlastitih rasvjetnih tijela - Luminis Lamps.

Osim vlastite proizvodnje, tvrtka se bavi i projektiranjem rasvjetnih rješenja za razne vrste namjena, kao i distribucijom vodećih dizajnerskih proizvođača dekorativne i profesionalne rasvjete.

Dekorativnu rasvjetu Luminis Lamps karakterizira minimalizam, a inspirirana je dizajnom 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća. Svjetiljke iz ove jednostavne,Unikatne linije udišu sjaj brojnim objektima poput hotela, restorana, barova ali i privatnim rezidencijama te smještajnim jedinicama. Proizvode iz kataloga kombiniramo u najrazličitije kompozicije kako bismo postigli sklad u prostoru, a custom-made rješenja prema zamislima klijenata isporučujemo precizno i profesionalno. Neki proizvodi iz linije Luminis Lamps izrađeni su od neobrađenih, zatečenih, “sirovih”materijala. Svako rasvjetno tijelo iz kolekcije RAW je jedinstveno.

Priroda materijala kao što su mesign, bakar, aluminij ili željezo daje našim rasvjetnim tijelima poseban štih. Prisutnost prirodnih nepravilnosti čini svaki komad originalnim. Materijal s vremenom razvija patinu te zadobivajedinstven izgled.Korištenje sirovina dio je vizije koju aktivno stvaramo. 

U stvarnom životu nema savršenstva.Dizajn je inspiriran prošlošću, vremenom koje prolazi. Kako uređaji postaju „stariji“, postaju sve originalniji i vjerniji životu. Nepročišćeno, originalno, neponovljeno – kao i svatko od nas.

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Dizajn namještaja