26.9.–1.10.2023.

WallWare

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Tanjur- ukrasni porculanski setovi - WallWare

Predstavljamo naš novi proizvod: Tanjur - ukrasni porculanski setovi. Porculanski tanjuri složeni u razigrane setove vintage dizajna, pakirani u poklon kutijice atraktivnog, osvježavajućeg izgleda. Tri različita seta, tri različite veličine, tri različite cijene; spremni za preuzimanje! Ukratko; idealan proizvod za svaku trgovinu koja želi izložiti novi kolekcionarski primjerak. Prije deset godina WallWare je predstavio svoj prvi proizvod: Tanjur - dekorativni stakleni tanjuri. Širok izbor različitih dizajna u zdjeličastom staklu; okrugli i pravokutni te u različitim veličinama.

Proces proizvodnje je intenzivan i kompliciran, a rezultat je vrlo jedinstven. Sve je stvoreno s ljubavlju. Imamo velike zahtjeve prodavača, ali iskustvo nas je učinilo mudrijima i od 2020. godine svi proizvodi dostupni su samo od izravno kod nas. Ipak, cilj nam je zadovoljiti sve naše kupce u rangu od pojedinaca do malih i velikih tvrtki​. Zato smo napravili novi proizvod, ovaj put idealan za veleprodaju! Rezultat je optimizirani proizvod; Tanjur - ukrasne porculanske garniture. Odabir rada s porculanom vezan je uz povratne informacije naših kupaca. Garniture su oduvijek bile bestseller, a ovoga puta i perive jer se proces tiska razlikuje od staklenog posuđa. Pojednostavljenim procesom proizvodnje i boljom suradnjom s dobavljačima materijala stvorili smo novi dizajnerski kolekcionarski artikl spreman za veleprodaju!

 

Wallware su kreirali Lotte i Rudi. Supružnici, majka i otac troje djece.

Kreativni duo, idealno za zajednički rad. Rudi ima 20 godina iskustva kao grafički dizajner. Lotte je pedagog ali ima strast za kreativnost. Oni su odustali od svojih starih poslova i odlučili raditi skupa koncentrirajući se na razvijanju lijepo dizajniranih proizvoda. To je cilj za koji se Wallware zalaže.

Naše kolekcije vintage slika su digitalno procesirane u prelijepi grafički dizajn. Ove slike su printane na drugačijem papiru, tkanini i platnu sa najfinijom Ultra Chrome Superior  kvalitetnom tintom i onda montirane na ručno puhanom staklu i porculan. Proizvod je 100% ručni rad. Dizajn koji si svatko može priuštiti. Pogledaj u našem webshopu i inspiriraj se!

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Produkt dizajn