26.9.–1.10.2023.

Volumen

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Mi smo marka usmjerena na dizajn iz Bosne i Hercegovine koja stvara moderni, funkcionalni i iznimno udobni namještaj. Namještaj tvrtke Volumen je nenametljiv i predstavlja suvremeni pristup klasičnim vrijednostima.

Dizajn je suvremen, pametan i pažljivo osmišljen, dok su materijali vrhunske kvalitete. Dizajn shvaćamo kao suptilan odnos između estetike i funkcionalnosti. Stoga posvećujemo najveću pažnju detaljima i odgovornom korištenju resursa. Naš cilj je stvarati visokokvalitetan, ali dostupan namještaj koji udovoljava zahtjevima suvremenog načina života.

Zahvaljujući desetljećima iskustva u svim fazama proizvodnog procesa, sada imamo beskrajne mogućnosti na raspolaganju pri stvaranju inovativnih i suvremenih rješenja. Spajanjem tradicionalnih vrijednosti, stručnosti u proizvodnji i razumijevanja potreba današnjeg pojedinca, stvaramo namještaj koji, prema našem uvjerenju, podiže kvalitetu života. Volumen predstavlja mješavinu vrhunskog zanata i najnovije tehnologije. Kvaliteta se izravno jamči putem cikličkog testiranja u našim proizvodnim pogonima. Poštujemo sve standarde FSC-a.

Imamo visoku svijest o dizajnu, suvremenom vremenu i suvremenom čovjeku. Ova svijest uključuje inženjering interakcija između osoba i predmeta i brigu o ljudima koji bi svakodnevno koristili naš namještaj. Stoga obraćamo pažnju na ergonomiju i proporcije, detalje, proizvodnju, materijale i dostupnost naših proizvoda. Kad god se oko nas pogleda, pojavljuju se neka pitanja: što je dobar dizajn i što je funkcionalan dizajn, kako se može očuvati kvaliteta, koje su potrebe suvremenih ljudi, što se smatra lijepim danas, što je uvijek lijepo, i kako stvoriti namještaj koji će trajati... Volumen je priča koju smo stvorili kao odgovor na sva ta pitanja. I možda najvažnije od svega - Volumen je svakodnevna briga za ljude i njihove potrebe.

Vjerujemo da dugotrajnost zahtijeva duboke korijene i čvrstu podršku. Veliku važnost pridajemo našem utjecaju na ugljični otisak. Resurse koje koristimo nalazimo u našem neposrednom okruženju, te tako imamo direktan utjecaj na smanjenje emisija opasnih tvari i njenog utjecaja na okoliš. Većina materijala dolazi iz lokalnih izvora i nadopunjuje se najkvalitetnijim međunarodnim tkaninama za presvlake.

Razumijemo kružnu ekonomiju kao standard koji nikada ne kršimo. Posvećujemo pažnju našoj politici nultog otpada jer sav naš otpad pretvaramo u izvore grijanja.

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Dizajn namještaja