26.9.–1.10.2023.

Aeon Studio

VD ETIKETE ZA RAKIJE I LIKERE

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI
Projekt

U Aeon Studiju, kao kreativnoj agenciji za dizajn, ponosno su surađivali s tvrtkom Vina Dean kako bi stvorili jedinstvene etikete za njihovu liniju vrhunskih rakija i likera. Svaka etiketa odražava karakter i okus pojedine vrste pića, istovremeno odišući elegancijom i sofisticiranošću. Svaka etiketa pažljivo je oblikovana kako bi istaknula boju odgovarajućeg pića. Na primjer, za Medovaču korištene su nijanse žuto-zlatne boje kako bi prenijeli toplinu i slatkoću meda prisutnog u piću.

Za Travaricu su se odlučili za zelenu boju koja odražava svježinu i biljne note karakteristične za ovo piće. Teranino je predstavljen kroz plavu boju koja asocira na svježinu i voćnost, dok Borovnica dobiva svoju snagu kroz crvene tonove koji naglašavaju intenzitet i profinjenost pića.

 Uz crnu pozadinu i boje koje odražavaju sadržaj pića, koristili su zlatotisak kako bi dodali dozu luksuza i ekskluzivnosti etiketama. Zlatotisak pruža sjaj i eleganciju, ističući važne elemente i detalje na etiketi. Ovaj profinjeni dodir zlatotiska doprinosi estetici etiketa, privlačeći pažnju i naglašavajući da se radi o pićima vrhunske kvalitete. Njihove dizajnirane etikete za Vina Dean stvaraju snažan dojam i privlače pažnju ljubitelja rakija i likera. Svaka etiketa je umjetnost za sebe - crna boja sa zlatotiskom savršeno se uklapa sa folijama u boji, stvarajući izvanredno vizualno iskustvo koje odražava kvalitetu i raskošnost pića.

Autor

Aeon Studio strastveni je tim kreativaca, inovatora i vizionara koji svojim radom teže preoblikovati svijet oko nas. U srcu studija krije se beskrajna inspiracija, poticana idejama i izazovima koje postavljaju njihovi dragocjeni klijenti. Kao kreativna agencija, njihova je misija rješavanje problema i pružanje jedinstvenih rješenja koja nadmašuju očekivanja. Bez obzira je li u pitanju etablirana tvrtka koja traži osvježenje ili startup koji želi započeti svoje putovanje s profesionalnim sjajem, Aeon Studio je ovdje da pomogne ostvarititi ciljeve. Njihov pristup temelji se na dubokom razumijevanju vaše vizije, ciljeva i ciljane publike. Strateški prilagođavaju svoje kreativne talente kako bi stvorili jedinstvene koncepte koji vas izdvajaju od konkurencije. Bez obzira je li u pitanju stvaranje impresivnog brenda, dizajniranje očaravajuće web stranice ili stvaranje originalnih marketinških kampanja, oni su tu da vam pruže potpunu podršku. Njihova filozofija temelji se na stalnom učenju i istraživanju, uvijek korak ispred trendova i tehnoloških inovacija. Svaki projekt koji preuzmu doživljavaju kao jedinstvenu priliku da pokažemo svoju kreativnost i stručnost. Svaki detalj, boja i linija koje koriste imaju svrhu da prenesu vašu priču na najbolji mogući način. U Aeon Studiju ne samo da stvaraju vizualna i digitalna remek-djela, već grade i dugoročne odnose s klijentima. Vaš uspjeh je njihov uspjeh, i rade s vama rame uz rame kako bi postigli izvanredne rezultate.

ime projekta VD etikete za rakije i likere
Godina 2022.
Naručitelj Vina Dean, Višnjan
Studio Aeon Studio
Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Grafički dizajn