26.9.–1.10.2023.

Fabular

SYSKIT

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI
Projekt

Syskit je jedna od vodećih softverskih tvrtki za upravljanje Microsoft 365 okolinom. Njihovi klijenti su velike globalne kompanije, a ključna tržišta Sjeverna Amerika i Zapadna Europa. Zadatak je bio obogatiti Syskitov brand novim diferencirajućim asocijacijama te modernizirati njihov imidž kako bi bili što konkurentniji na globalnom tržištu.U velikim globalnim kompanijama, svaki dan je prepun novih izazova.

Syskit razvija napredna rješenja za upravljanje M365 okolinom, kako bi svaki dan, 365 dana u godini, njihovi klijenti efikasnije i lakše obavljali svoj posao. To je bila inspiracija za novi slogan “Make it Work”, kao i za novu priču o brandu.

Okosnica novog vizualnog identiteta je točka koja se transformira u kvadrat, odnosno pixel koji simbolizira naprednu platformu koji razvija Syskit. Znak izgleda kao stilizirano slovo S, a prati ga custom tipografija razvijena posebno za Syskit. Identitet je popraćen nizom geometrijskih oblika, ilustracija i ikona kako bi što više došao do izražaja moderan, dinamičan i energičan imidž Syskita.

Autor

Fabular je jedina agencija specijalizirana za branding u regiji. Usko smo specijalizirani za izradu brand i komunikacijskih strategija, brand implementaciju, imenovanje i vizualni identitet. Tim predvodi Anja Bauer, jedan od začetnika brandinga u Hrvatskoj i autorica jedinstvene metodologije 8 sastojaka koji grade brand™.Naši brand konzultanti uvršteni su u REBRAND Hall of Fame™ – među 25 najboljih brand konzultanata na svijetu. U Fabularu stvaramo nezaboravne branding priče koje potiču stvaranje pozitivnih promjena.

ime projekta Syskit
Godina 2023.
Naručitelj Syskit d.o.o.
Dizajn Fabular
Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Grafički dizajn