26.9.–1.10.2023.

SOBA x NON ARHITEKTURA

Lokacija
SOBA
Radno vrijeme
PODIJELI

U partnerstvu s NON arhitekturom, Soba je osmislila inovativan koncept koji povezuje arhitekturu i interijer na nevjerojatno suptilan način.
Otvorivši svoje urede unutar istih prostorija prostranog građanskog stana, Soba postaje ne samo izložbeni prostor već i središnje odredište za sve koji dijele strast prema kvalitetnom dizajnu i arhitekturi.

Tijekom jubilarnog desetog Zagreb Design Week-a, prostor Sobe i NON arhitekture postati će dinamična kulisa gdje će posjetitelji, uključujući i "profesionalce" iz industrije, imati priliku izravno komunicirati s izuzetnim brandovima koje Soba s ponosom zastupa.

Audo Copenhagen, New Works, Norr11, Normann Copenhagen, Viccarbe i Karimoku Case Study – samo su neki od brandova koji će se predstaviti u kreiranim kutcima unutar prostora Sobe i ureda NON arhitekture. Ovi "corner-i" ili set-upovi, pažljivo dizajnirani kako bi istaknuli jedinstveni identitet svakog branda, omogućit će posjetiteljima da se upuste u pravu dizajnersku avanturu, upoznajući se s filozofijom, stilom i inovacijama koji stoje iza svakog komada.

Pridružite nam se tijekom Zagreb Design Week-a od 28.09. do 01.09. u radnim satima od 11:00 - 17:00 sati na lokaciji Trg Vladka Mačeka 5, dok će večernji termini biti rezervirani za manje evente koji če biti najavljeni i objavljeni na SOBA društvenim kanalima u narednim danima. Da ne duljimo, pozivamo Vas da nas posjetite i otvorite zajedno s nama novo poglavlje u dizajnerskom putovanju. Team SOBE i NON arhitekture

LokacijaSOBA
Radno vrijeme
PODIJELI

Lokacija

Coordinates of this location not found
Povezani događaji Dizajn prostora