26.9.–1.10.2023.

Aeon Studio

PREMIUM TARTUFI

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI
Projekt

U Aeon Studiju, kao kreativnoj agenciji za dizajn, s ponosom su stvorili izvanredne etikete za proizvode od tartufa, tvrtke Premium Tartufi. Suradnja nije se zaustavila samo na etiketama, već su oblikovali cjelokupni branding za njihovu prepoznatljivost na tržištu. Svaka etiketa pažljivo je osmišljena da istakne ljepotu tartufa i prenese osjećaj luksuza i izvrsnosti. Kombinacija tamno plave i zlatne boje daje im elegantan i sofisticiran izgled koji privlači pažnju.

Dizajn etiketa bio je nadahnut obiteljskom tradicijom i noćima provedenim u tartufarskim poljima uz pomoć nona Luciana, pokretača tvrtke Premium Tartufi i jednog od prvih tartufara u Hrvatskoj.

Njegovo ime i duh pretočeni su u izvanredan logo koji je sastavni dio brandinga tvrtke Premium Tartufi. Cilj bio je stvoriti etikete koje se ističu na tržištu, privlače pažnju potrošača i odražavaju vrhunsku kvalitetu proizvoda od tartufa, tvrtke Premium Tartufi. Vjeruju da su uspjeli prenijeti njihovu priču i strast kroz dizajn, stvarajući jedinstveno iskustvo koje će se svidjeti ljubiteljima tartufa diljem svijeta. Dizajnirane etikete za tvrtku Premium Tartufi rezultat su kreativnosti, stručnosti i pažljivog pristupa. Prijavljuju ih na ovaj natječaj kako bi podijelili svoju strast i trud uložen u stvaranje ovih prepoznatljivih etiketa.

Autor

Aeon Studio strastveni je tim kreativaca, inovatora i vizionara koji svojim radom teže preoblikovati svijet oko nas. U srcu studija krije se beskrajna inspiracija, poticana idejama i izazovima koje postavljaju njihovi dragocjeni klijenti. Kao kreativna agencija, njihova je misija rješavanje problema i pružanje jedinstvenih rješenja koja nadmašuju očekivanja. Bez obzira je li u pitanju etablirana tvrtka koja traži osvježenje ili startup koji želi započeti svoje putovanje s profesionalnim sjajem, Aeon Studio je ovdje da pomogne ostvarititi ciljeve. Njihov pristup temelji se na dubokom razumijevanju vaše vizije, ciljeva i ciljane publike. Strateški prilagođavaju svoje kreativne talente kako bi stvorili jedinstvene koncepte koji vas izdvajaju od konkurencije. Bez obzira je li u pitanju stvaranje impresivnog brenda, dizajniranje očaravajuće web stranice ili stvaranje originalnih marketinških kampanja, oni su tu da vam pruže potpunu podršku. Njihova filozofija temelji se na stalnom učenju i istraživanju, uvijek korak ispred trendova i tehnoloških inovacija. Svaki projekt koji preuzmu doživljavaju kao jedinstvenu priliku da pokažemo svoju kreativnost i stručnost. Svaki detalj, boja i linija koje koriste imaju svrhu da prenesu vašu priču na najbolji mogući način. U Aeon Studiju ne samo da stvaraju vizualna i digitalna remek-djela, već grade i dugoročne odnose s klijentima. Vaš uspjeh je njihov uspjeh, i rade s vama rame uz rame kako bi postigli izvanredne rezultate.

ime projekta Premium Tartufi
Godina 2021.
Naručitelj Premium Tartufi, Motovun
Studio Aeon Studio
Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Grafički dizajn