26.9.–1.10.2023.

Fabular

POLIKLINIKA MAZALIN

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI
Projekt

Poliklinika Mazalin razvila se iz ordinacije dr. Tihane Mazalin koja je svojim znanjem i iskustvom, predanim radom i toplinom zaslužila povjerenje mnogih pacijenata. Cijeli liječnički tim Poliklinike brine se o zdravlju pacijenata kao da je njihovo što je bila i okosnica naše priče.Novim brand sloganom “Brinemo o vašem zdravlju kao da je naše” istaknuli smo posvećenost dr. Mazalin i cijelog liječničkog tima koji za pacijente brinu kao da su njihova djeca.

Novi logotip je tipografsko rješenje s istaknutim početnim slovom “M” u rukopisnoj tipografiji i zaobljenih linija. Slovo “M” svojim oblim i slobodnim potezom unosi živost i dinamiku u sam logotip te stvara osjećaj humanosti i topline.

Brandirali smo prostor Poliklinike te razvili predivne linijske ilustracije inspirirane pričom o brandu. Ilustracije ukrašavaju zidove interijera Poliklinike te su dodatno naglašene amorfnim pastelnim oblicima u pozadini.

Autor

Fabular je jedina agencija specijalizirana za branding u regiji. Usko smo specijalizirani za izradu brand i komunikacijskih strategija, brand implementaciju, imenovanje i vizualni identitet. Tim predvodi Anja Bauer, jedan od začetnika brandinga u Hrvatskoj i autorica jedinstvene metodologije 8 sastojaka koji grade brand™.Naši brand konzultanti uvršteni su u REBRAND Hall of Fame™ – među 25 najboljih brand konzultanata na svijetu. U Fabularu stvaramo nezaboravne branding priče koje potiču stvaranje pozitivnih promjena.

ime projekta Poliklinika Mazalin
Godina 2022.
Naručitelj Poliklinika Mazalin
Dizajn Fabular
Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Grafički dizajn