26.9.–1.10.2023.

26.9. – 1.10.2023

26.9. – 1.10.2023

Sentimental Bikes

NOOGAT & PRALINA

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI
Projekt

Sjećaš se onog trenutka kada si prvi puta stavio nogu na pedalu? Onih trenutaka kad ti je bicikl bio avion, tvoja krila koja te nose u beskrajne avanture, dok se spuštaš niz ulicu na svom biciklu? Ubrzani ritam života, obveze i odgovornosti odraslih učinili su da zaboravimo kako je to voziti bicikl, bezbrižno poput djeteta.

Ja sam Dule, osnivač i kreativni direktor SentiMental Bikesa i taj osjećaj iz djetinjstva još uvijek nosim sa sobom. Moje putovanje započelo je u maloj radionici gdje su mašta i inspiracija bujale! Ne tako davno, usudio sam se zamisliti jednostavan, zabavan i osebujan e-bicikl.

A onda sam svoje maštovite skice, uz pomoć svog tima, pretvorio u stvarnost. Kroz godine sam napravio pregršt custom bicikala, a sada ti želim predstaviti najnovije članove SentiMentalne obitelji - NOOGATA i PRALINU! NOOGAT ima ramu kao BMX, a PRALINU možeš voziti čak i u haljini! Svaki od njih je ručno izrađen u našem pogonu u Daruvaru baš po tvojim željama i sa speckama koje si odabereš i posložiš u našem online konfiguratoru. Pazi ovo – možeš ga pregledati i izbliza uz pomoć AR-a. Nama je bitno da su naši bicikli posebni, jer znamo koliko si ti poseban. Kad sjedneš na NOOGATA ili PRALINU sjetit ćeš se onih osjećaja i one slobode prema kojoj si jurio niz ulicu. Ponovno ćeš pronaći radost i avanturu svaki put kad uhvatiš volan, sjedneš na sic i kreneš. Zato idemo stvarati uspomene, voziti se na krilima nostalgije, strasti i one istinske sreće. Budimo SentiMentalni… zajedno.

Autor

Duško Ilijević kao idejni začetnik i osnivač SentiMental Bikesa, uz bok s Ivanom Ignatovskim, svestranim industrijalcem i investitorom, čini kreativnu snagu iza ovog branda. Oni među prvima u svijetu predstavljaju serijski proizveden e-bicikl koji krajnji korisnik kroji po vlastitim željama putem konfiguratora na internestkoj stranici www.sentimental.bike i dobiva ga kroz nekoliko dana na kućnu adresu! Dvojac je oko sebe okupio vješte ruke, pamet i srca, većinom djelatnika Ivanove tvrtke P.O.D. koja više od pola stoljeća uspješno proizvodi komponente u poljoprivrednoj industriji za velik krug zadovoljnih klijenata diljem svijeta. Zajedno pod brandom SentiMental Bikes nastupaju na tržištu kao mlada, ali iskusna, ekipa entuzijasta nudeći zanimljive, dizajnerske lifestyle e-bicikle i e-mopede globalnom tržištu. Nakon uspješne svjetske premijere na Eurobike sajmu održanom u Frankfurtu u lipnju ove godine SentiMental Bikes se po prvi puta predstavlja hrvatskoj javnosti na Tjednu Dizajna! Upoznat ćete NOOGATA i PRALINU, kompaktne urbane modularne e-bicikle, neodoljivog šarma i impresivnih specifikacija, kao što je doseg od 90 kilometara po jednom punjenju. SentiMental Bikes se proizvode u Europi, u Hrvatskoj, u vlastitom pogonu u Daruvaru!

ime projekta NOOGAT & PRALINA by SentiMentalBikes
Godina 2022.
Naručitelj Samoinicirani rad
Dizajn Sentimental Bikes
Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Produkt dizajn