26.9.–1.10.2023.

Studio Sudar

MPR

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI
Projekt

Millenium promocija, odnosno MPR, jedna je od vodećih hrvatskih marketinških agencija. Od 1999. godine MPR je razvio marketinške strategije koje su preko noći transformirale brandove iz temelja. Stručan pristup, brza rješenja i jasna komunikacija su ono što im je osiguralo i prepoznatljivost na tržištu, ali i brojne nagrade.Budući da idu ukorak s vremenom u radu s klijentima, jasno je bilo da isto moraju napraviti i za sebe tj. za svoj brand i vizualni identitet te ovdje stupamo mi na scenu.

Logotip je osnova branda, treba jasno prenositi ideju branda i sve ono što stoji iza njega i veliki teret je na njegovim leđima.

Baš zato smo ga kreirali na način da bude pravi simbol temelja i to korištenjem podebljanih, jednostavnih pravokutnih oblika, koji predstavljaju ime tvrtke. Masivna struktura i korištenje negativnog prostora stvaraju osjećaj pouzdanosti, jednu od temeljnih kompetencija MPR-a.Moderna, minimalistička tipografija geometrijskog oblika dodatno apostrofira onu poznatu manje je više kada je riječ o vizualnoj komunikaciji, a to je dodatno naglašeno i osnovnim akromatskim bojama (crna i bijela) kojima smo udahnuli život detaljima u obliku tirkizne i bogate plave boje.Konačan dizajn je ispunio zahtjeve briefa i postavio dobre temelje za predstavljanje tvrtke danas i u budućnosti. Osim što je u skladu s visokim standardima MPR-a, predstavlja i njihov puni potencijal u digitalnom svijetu, diverzificirajući njegove funkcije u svakoj od grana. Pun pogodak.

Autor

Studio Sudar je studio za grafički dizajn specijaliziran u području vizualnih komunikacija, posebice vizualnog identiteta, brandinga, UI dizajna, dizajna ambalaže i animacije. Od svog osnutka 2006. godine, Studio Sudar osvojio je nagrade u tim područjima, a njegovi su radovi predstavljeni u brojnim publikacijama o dizajnu. Cijenimo eleganciju, stil, predanost – i iznad svega – dušu.

ime projekta MPR
Godina 2022.
Naručitelj Millenium promocija
Studio Studio Sudar
Kreativna direkcija Siniša Sudar
Art direkcija Ida Sinovčić
Dizajn Ida Sinovčić
animacija Josipa Petrov
Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Grafički dizajn