26.9.–1.10.2023.

26.9. – 1.10.2023

26.9. – 1.10.2023

Fabular

MOJPOSAO

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI
Projekt

MojPosao je već više od 20 godina prvi i vodeći izbor za traženje posla i razvoj karijere. Uslijed brojnih promjena na tržištu rada, MojPosao je htio osuvremeniti svoj verbalni i vizualni identitet.Kroz istraživanje i niz intervjua, uvidjeli smo da je promjena posla okidač za niz drugih promjena koje čine život sretnijim i ispunjenijim. Stoga “Klikni za promjenu na bolje”, kao igra riječi i ključna funkcionalnost portala MojPosao, postaje novi slogan branda. Na temelju brand strategije kreiran je vibrantan, zaigran i suvremen vizualni identitet. Logotip je tipografsko rješenje s intervencijom u obliku dvotočke jer simbolički poziva korisnike na dijalog iza kojeg slijedi promjena.

Uz krovnu crvenu i bijelu boju, uvedene su i nove sekundarne boje koje brandu daju osjećaj dinamičnosti, vedrine i optimizma kako bi zaintrigirali kandidate.Niz originalnih poruka i ilustracija na intrigantan način pozivaju kandidate da promijene posao.

Zajednički nazivnik svih poruka je “Dođi na MojPosao”, a svaka od poruka na domišljat i zaigran način opisuje situacije u kojima su se mnogi kandidati našli: “Dođi na MojPosao kad je tvoj posao nesnosno dosadan.” ili “Kad skužiš da si jedini u društvu koji nema posao, dođi na MojPosao”.S novim rebrandingom, MojPosao više nije samo sinonim za “vodeći job site”, već dobiva puno snažnije i relevantnije značenje – MojPosao motivira ljude da naprave zaokret, ostvare svoj potencijal i pokrenu promjenu na bolje.

Autor

Fabular je jedina agencija specijalizirana za branding u regiji. Usko smo specijalizirani za izradu brand i komunikacijskih strategija, brand implementaciju, imenovanje i vizualni identitet. Tim predvodi Anja Bauer, jedan od začetnika brandinga u Hrvatskoj i autorica jedinstvene metodologije 8 sastojaka koji grade brand™.Naši brand konzultanti uvršteni su u REBRAND Hall of Fame™ – među 25 najboljih brand konzultanata na svijetu. U Fabularu stvaramo nezaboravne branding priče koje potiču stvaranje pozitivnih promjena.

ime projekta MojPosao
Godina 2022.
Naručitelj Tau on-line d.o.o.
Dizajn Fabular
Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Grafički dizajn