26.9.–1.10.2023.

Mobello

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Mobello sa svojim kolekcijama Uniqa, Moku i Primera, namještaj je koji donosi dah prošlosti i ispunjava standarde suvremenog stanovanja i ekološke prihvatljivosti. „Interprocess“ BiH, jedan je od najvećih prerađivača hrastovog i plemenitog drveta u Jugoistočnoj Evropi, i među najvećim proizvođačima hrastovih lijepljenih ploča. Dobra organizacija i jasan razvojni program rezultiraju godišnjim rastom proizvodnje u prosjeku od 30 posto. Razvojni tim perspektivnih stručnjaka osmislio je vrhunski dizajnerski namještaj od masivnog plemenitog drveta profinjenih oblika i kontura pod  robnom markom “Mobello” sa kolekcijama „Uniqa“, „Moku“ i „Primera“. Dizajnersku ideju i zamisao, vrijedne ruke naših majstora, po tradicionalnom zanatskom štihu vrhunskih stolara, svakodnevno pretvaraju u poetiku masivnog bosanskog drveta koja plijeni pažnju profinjene europske i svjetske klijentele.

Mobello - sklad tradicije i suvremene funkcionalnosti. Porijeklo „Mobella“ može se pratiti do sredine prošlog stoljeća, kada su se strast, predanost i vještine obrade drveta u našoj familiji prenosile s oca na sina. Tijekom vremena razvijali smo i njegovali svoj zanat i vještine pretvarajući svaki komad drveta u iznimne predmete. Danas je „Mobello“, sa svojim kolekcijama „Uniqa“, „Moku“ i „Primera“,  vrhunski brend namještaja vođen strašću prema kvaliteti koja je integrirana u sve što stvaramo. Jednostavnost i praktičnost klasičnog dizajna, stvorenog od visokokvalitetnog masivnog drveta i ruku naših predanih majstora idu u korak s modernim vremenima i zadovoljavaju najstrože standarde i očekivanja.

„Mobello“ dizajn savršeno je uravnotežena kombinacija blago zaobljenih rubova i oštrih linija, što nas podsjeća na namještaj u retro-stilu, koji je bio posebno popularan u drugoj polovici prošlog stoljeća. Filozofija dizajna koja je poslužila kao inspiracija za naše  proizvode pomogla nam je stvoriti liniju namještaja koja se uklapa u gotovo svaki interijer i poznata je po svojoj svestranosti.

Tvrtka Interprocess društveno je odgovorna, ekološki i socijalno osviještena kompanija, koja posluje po najvišim standardima savremenog poslovanja. Za svaku kupnju posadimo drvo. Bez obzira želite li vratiti okolišu ili podijeliti poseban dar s nekim drugim, dobit ćete certifikat s QR kodom koji označava točnu lokaciju vašeg stabla, koji možete posjetiti ako želite.

 Energetskom integracijom solarne elektrane  instalirane snage  600 KW kompanija „Interprocess“ je na najboljem putu da postane prva smart eko-proizvodna firma u BiH i jedna od prvih na području Jugoistočne Evrope. U završnoj je fazi  digitalizacija svih procesa, uključujući i praćenje proizvodnje u realnom vremenu. Već do kraja godine biti će tvornica bez papira, izuzev onih koji su Zakonom obavezni.                         

ZA SKLAD IZMEĐU PRIRODE I ČOVJEKA – MOBELLO!

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Dizajn namještaja