26.9.–1.10.2023.

Señor

L’ORTOLANO

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI
Projekt

Općina Brtonigla-Verteneglio jedinstveno je područje u istarskoj regiji na kojem se susreću četiri različite vrste zemlje — crna, crvena, bijela i siva. Od tog dara prirode, mještani Brtonigle žive već stoljećima, koristeći je za razvoj poljoprivrede i ugostiteljstva. U toj privlačnoj gastro destinaciji sve kreće od zemlje.

Zato je, iz želje Razvojne agencije i Turističke zajednice Brtonigla da povežu sve domaće poljoprivrednike, niknuo L’ortolano (u prijevodu: vrtlar) — brand koji objedinjuje lokalne proizvode i promovira turističku destinaciju na održiv način.

Simbol L’ortolana skrojen je od dva glavna aduta Brtonigle — četiri boje zemlje i ruke vrijednog domaćeg poljoprivrednika. Imenu je pridružen slogan koji predstavlja bit branda, a to je da se radi o proizvodima “Od naših ruku, s naše zemlje”. Četiri boje vizualnog identiteta zajedno se susreću na svim branding materijalima, od osobne vizitke za poljoprivrednike i ugostitelje, preko posuđa napravljenog od brtoniške zemlje, pa sve karata za briškulu.

Autor

Señor je nezavisna full-service agencija za komunikaciju i branding. Spaja pametne strategije, inovativne koncepte i vrhunsku izvedbu u non-spam komunikaciju relevantnu za ljude i poslovne rezultate. U svojih deset godina rada, agencija je osvojila mnoga domaća, regionalna i svjetska priznanja: Effie Grand Prix Croatia 2022., Agencija godine na IdejiX 2021., Najučinkovitija nezavisna agencija u Hrvatskoj po Global Effie Indexu 2019., Agencija godine na BalCannesu 2018., bronca na MIXX Awards Europe 2017., Grand Prix za digitalnu kampanju godine na MIXX Croatia 2016., Najbolja ambalaža u regiji na Regpaku 2016… Najopsežnije globalno istraživanje marketinške učinkovitosti Global Effie Index, 2023. godine proglasilo je Señor najučinkovitijom agencijom u Hrvatskoj i 26. najučinkovitijom nezavisnom agencijom na svijetu.

ime projekta L'ortolano
Godina 2023.
Naručitelj Razvojna agencija Brtonigla
Dizajn Señor
Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Grafički dizajn