26.9.–1.10.2023.

LJUDJE

LAUNCHSCIENCE IDENTITY

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI
Projekt

LaunchScience je novi alat koji oprema timove sa svime što im je potrebno za lansiranje proizvoda: planovima za lansiranje, nacrtima najboljih praksi, snažnim upravljanjem zadacima i drugim relevantnim resursima. Studio Ljudje te je značajke preveo u znanstveno precizan vizualni jezik. 

Ilustracije nalikuju tehničkim crtežima, nacrtima i raketnoj znanosti, komunicirajući učinkovitost alata LaunchScience i pouzdanu strukturu koju pruža.

Autor

Ljudje je dizajnerski studio sa sjedištem u Ljubljani (Slovenija) koji stvara prepoznatljive identitete, organizira zanimljive kampanje i traži promjene kroz dizajn. Tim se sastoji od multidisciplinarnih dizajnera s različitim znanjima i vještinama, uključujući grafički dizajn, strateški dizajn, brendiranje, tipografiju, ilustraciju, istraživanje, web razvoj, pisanje tekstova, dizajn proizvoda itd. Kreativnost u studiju proizlazi iz propitivanja stanja stvari i ambicije da se odgovornom komunikacijom postignu pozitivni društveni i ekološki učinci. Težeći vrijednosti, a ne količini, studio preuzima manje projekata i pokušava uspostaviti dugotrajne odnose s klijentima na temelju zajedničkih vizija i povjerenja. Ovakav pristup omogućuje timu da dođe do izvanrednih ideja koje odjekuju u javnosti.

ime projekta LaunchScience
Godina 2023.
Naručitelj LaunchScience
Studio LJUDJE
Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Digitalni dizajn