26.9.–1.10.2023.

Studio Sudar

KELIRO

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI
Projekt

Konoplja je stara koliko i sama Slavonija. Od Kelta preko Ilira do Rimljana, mnogi su narodi iskoristili ovaj svestrani usjev, a dan danas su poznati svi benefiti koje nam ona pruža. Novost na sceni je Keliro, craft destilerija iz Vukovara koja nudi najfinija žestoka pića i likere na bazi konoplje. U proizvodnji koriste prirodne sastojke u kombinaciji s domaćom slavonskom konopljom za stvaranje ukusnih ginova, votki i likera.

Kod dizajna smo se vodili apstraktnim pristupom, vizualno i idejno; ilustracije ne odražavaju samo Kelirovu upotrebu prirodnih sastojaka, već i povijest konoplje i Slavonije u cjelini. Koristeći nekoliko paleta boja svakom okusu dajemo njegov jedinstveni identitet. Keliro se sada prodaje u trgovinama i prostorima diljem Hrvatske.

Autor

Studio Sudar je studio za grafički dizajn specijaliziran u području vizualnih komunikacija, posebice vizualnog identiteta, brandinga, UI dizajna, dizajna ambalaže i animacije. Od svog osnutka 2006. godine, Studio Sudar osvojio je nagrade u tim područjima, a njegovi su radovi predstavljeni u brojnim publikacijama o dizajnu. Cijenimo eleganciju, stil, predanost – i iznad svega – dušu.

ime projekta KELIRO
Godina 2021./22.
Naručitelj Millenium promocija
Studio Studio Sudar
Kreativna direkcija Siniša Sudar
Art direkcija Ida Sinovčić
Dizajn Ida Sinovčić
animacija Josipa Petrov
Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Grafički dizajn