26.9.–1.10.2023.

26.9. – 1.10.2023

26.9. – 1.10.2023

CAT 01

ISOLA BELLA

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI
Projekt

Otok Pag, jedan od 1.300 otoka prekrasne jadranske obale, pun prirodne ljepote i kulturne baštine te  naseljen od antičkih vremena, oduvijek je bio dom čovjeka. Zahtjevan i surov, ali ipak poseban i predivan, vječna je inspiracija upravo zbog svoje jednostavnosti, ali i raznolikosti. To je otok koji varira od bijelog kamena i siromašnog tla do bogate borove šume i mirisa mediteranskog bilja.Tu je i more koje je hranilo generacije, zajedno s teškim radom i obrađivanjem rijetkih dijelova plodne zemlje. Također magarac, životinja bez koje bi život i rad bili puno teži.

Ne treba zaboraviti sakupljanje školjki i kamenčića na obližnjim plažama, uživanje u zvucima i melodijama mora i vjetra.

Naizgled pust i nedostupan, pruža mnogo; uključujući i sretne uspomene iz djetinjstva. To je upravo tema koju smo pokušali vizualno interpretirati kroz seriju ilustracija (tehnika digital collage). Kako bismo otkrili našim prijateljima mnoge dragulje koje ovaj zaista poseban otok skriva, i potaknuli ih da ga posjete, svaka od pet etiketa sadrži QR kod s odabranom lokacijom, poput skrivene plaže ili vidikovca... scan & discover

Autor

CAT 01 je kreativni i dizajn studio sa sjedištem u Zagrebu, specijaliziran za dizajn vizualnog identiteta, dizajn ambalaže i brendiranje. Od 2014 godine prisutan je na hrvatskom, slovenskom i austrijskom tržištu, te je dobitnik najprestižnijih međunarodnih nagrada i priznanja poput PENTAWARDS, MUSE AWARDS, WORLD BRAND DESIGN AWARDS. Njihovi klijenti variraju u rasponu od malih boutique i craft proizvođača pa sve do renomiranih i velikih brandova s dugogodišnjom tradicijom.Tijekom godina sa svojim klijentima izgradili su odnos povjerenja i dugoročne suradnje. Fokusirani su na razvoj brandova u čijoj kreaciji su sudjelovali, te ih dodatno potiču i usmjeravaju ka usavršavanju.

ime projekta Isola Bella
Godina 2023.
Naručitelj Samoinicirani rad
Dizajn Marin Šubašić i CAT 01.
fotografija Marin Šubašić i CAT 01.
Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Grafički dizajn