26.9.–1.10.2023.

26.9. – 1.10.2023

26.9. – 1.10.2023

GOOD PLACE

Radno vrijeme
PODIJELI

Od 2014. godine, GOOD PLACE uspješno se pozicionirala kao ekskluzivna mono brand destinacija talijanskog branda Unopiu. 

Naša dugotrajna i uspješna suradnja s prestižnim brendom Unopiu, poznatim po svojoj ponudi vrtnog namještaja vrhunske elegancije i trajnosti, omogućila nam je kreiranje izvanrednih vrtova i terasa. Osjećamo ponos i iznimno zadovoljstvo svakim odrađenim projektom jer je ta suradnja bila inspirirajuća i produktivna za obje strane.

Od ove godine smo evoluirali u multibrand ekskluzivnu destinaciju te predstavljamo niz renomiranih brendova, među kojima se ističe:

Talenti - Talenti je sinonim za originalne i sofisticirane komade namještaja koji savršeno odražavaju jedinstveni talijanski stil i brišu granice između unutarnjeg i vanjskog uređenja. Svaki detalj Talenti proizvoda pažljivo je osmišljen kako bi zadovoljio potrebe dizajnera, arhitekata i stručnjaka za uređenje interijera.

Emu – je fokusiran na opremanje poslovnih prostora, hotela i ugostiteljskih objekata, pružajući im estetski privlačna i funkcionalna rješenja.

 

Tvrtka Rococo Decor specijalizirana je za proizvodnju ekoloških strukturalnih/3D tapeta za unutarnje i vanjske zidove, koje su potpuno prilagođene željama naših klijenata. Naša istaknuta posvećenost ekološkim standardima ogleda se u primjeni održivih sirovina i inovativnih tehnologija.

GOOD PLACE d.o.o. je vaš pametan izbor za stvaranje boljeg prostora i načina života.

Radno vrijeme
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Dizajn namještaja