26.9.–1.10.2023.

Señor

FOREO

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI
Projekt

FOREO je inovativni brand uređaja za njegu kože koji spaja beauty, tech i wellness kategoriju. To nije još samo jedan brand koji je fokusiran na kozmetiku, već premium lider u segmentu industrije ljepote. Zato mu je bilo potrebno kreirati usustavljen izgled koji će riješiti njegov glavni tržišni izazov — kako zadovoljiti osobitosti svih zemalja u kojima posluje i različitih pristupa ljepoti zadržavajući pritom prepoznatljivost branda?

Pozicionirajući FOREO kao tech-beauty giganta, pri osmišljavanju art direkcije, stavljen je naglasak na najveće prednosti branda — vizionarsku tehnologiju i inovaciju.

FOREO proizvodi kompaktni su gadgeti koji nas prate u ubrzanoj svakodnevnici. S ciljem da se pokaže tehnološka naprednost tih proizvoda, u foto i video materijalima stavljeni su u imaginarni i beskonačni prostor. A funkcije i karakteristike uređaja, umjesto taskativnog nabrajanja, poprimile su život u obliku vizualnih elemenata, koji su baš kao i sami uređaji, uvijek u pokretu.Izrađena je baza vizuala za komunikaciju na svih 80 tržišta na kojima FOREO posluje. Kreirano je preko 140 fotografija i videa za 46 različitih uređaja i 11 proizvoda za njegu kože. A osim fotografija proizvoda, snimali su se i image materijali s modelima.

Autor

Señor je nezavisna full-service agencija za komunikaciju i branding. Spaja pametne strategije, inovativne koncepte i vrhunsku izvedbu u non-spam komunikaciju relevantnu za ljude i poslovne rezultate. U svojih deset godina rada, agencija je osvojila mnoga domaća, regionalna i svjetska priznanja: Effie Grand Prix Croatia 2022., Agencija godine na IdejiX 2021., Najučinkovitija nezavisna agencija u Hrvatskoj po Global Effie Indexu 2019., Agencija godine na BalCannesu 2018., bronca na MIXX Awards Europe 2017., Grand Prix za digitalnu kampanju godine na MIXX Croatia 2016., Najbolja ambalaža u regiji na Regpaku 2016… Najopsežnije globalno istraživanje marketinške učinkovitosti Global Effie Index, 2023. godine proglasilo je Señor najučinkovitijom agencijom u Hrvatskoj i 26. najučinkovitijom nezavisnom agencijom na svijetu.

ime projekta Foreo
Godina 2022.
Naručitelj Foreo
Dizajn Señor
Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Grafički dizajn