26.9.–1.10.2023.

Fjakka by Belina

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Inovacija iz Beline pod novim brendom FJAKKA. Koristeći svoje četrdesetogodišnje iskustvo u razvoju i proizvodnji tekstilne arhitekture, pod novim brendom FJAKKA, tvrtka Belina razvija proizvode namijenjene boravku i uživanju na otvorenom. Inspirirani mediteranskim konceptom fjake – stanja potpune opuštenosti uma i tijela, razvili su dizajnersku sjenicu Seclude, koja se po svom izgledu i izvedbi razlikuje od ostalih ponuđenih na tržištu. Namijenjena je prije svega turističkim objektima, ali i pojedincima koji znaju prepoznati vrhunski dizajn, kvalitetu i žele novu dimenziju uživanja na otvorenom.

Posvećena njegovanju kulture života na otvorenom, pod brandom FJAKKA, Belina spaja suvremeni način života s tradicionalnim ritualima i navikama koje su duboko usađene u našem kolektivnom sjećanju. Poslovna strategija Beline temelji se na stvaranju ekskluzivnih proizvoda vrhunskog dizajna koji su istovremeno iznimno kvalitetni, funkcionalni, ali i održivi.

U skladu s ovim vrijednostima, u suradnji s kreativnim timom dizajnera - Filipom Havranekom i Kristinom Lugonjom, razvijena je i sjenica Seclude. Zahvaljujući prozračnim sjenilima i ležaju, Seclude omogućuje udobnost i relaksaciju za minimalno dvije osobe. Njezina posebna aluminijska konstrukcija geometrijskog oblika lako će se uklopiti u svaki hotelski ambijent, a bogata paleta boja omogućuje prilagodbu različitim željama i potrebama klijenata.  

Belina spaja moderno i tradicionalno kroz nove ekskluzivne proizvode

U više od četiri desetljeća uspješnog poslovanja, Belina je kontinuirano unaprjeđivala svoj asortiman proizvoda, a glavni joj je fokus na izradi proizvoda za zaštitu od sunca koji se po svojim karakteristikama, kvaliteti i dizajnu izdvajaju na tržištu. U proteklim godinama tvrtka je postigla izvanredne rezultate. Tvrtka danas broji preko 70 zaposlenih uz velik broj vanjskih suradnika i partnera. 

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Dizajn namještaja