26.9.–1.10.2023.

EVOLUTA

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

EVOLUTA - dom inovacije i elegancije u svijetu vanjskih kuhinja i prostora.

Kao industrijski lideri, težimo pružanju izuzetnih rješenja koja će vaše kulinarske avanture na otvorenom podići na novu razinu. Naša misija je obogaćivanje vašeg života, omogućujući vam da doživite radost kuhanja i druženja na otvorenom, bez ikakvih kompromisa. vanjski prostor mnogo više od prostora - to je produžetak vašeg doma, mjesto gdje stvarate uspomene. Iz tog razloga, posvećeni smo stvaranju jedinstvenih, praktičnih, luksuznih, betonskih vanjskih kuhinja i ostalih komada namještaja koji će vam omogućiti da maksimalno iskoristite čari života na otvorenom.

Obogatite svoj vanjski prostor jednom od naših GLEE kuhinja.

GLEE Jazz predstavlja spoj sofisticiranosti i modernosti, nudeći kuhinje koje će obogatiti svaki prostor. GLEE Jazz kuhinje ističu se svojim čistim linijama, luksuznim materijalima i pažljivo odabranim bojama koje evociraju duh jazza.

GLEE Pop kolekcija kuhinja je dizajnirana za one koji vole živahne boje, kreativne teksture i jedinstvene oblike. Ova kolekcija je inspirirana dinamičnim svijetom pop kulture, pružajući prostore koji odišu svježinom i energijom. Istražite cijelu kolekciju: GLEE Pop SOLO, DUET i SYMPHONY.

GLEE Rock je autentičan izraz suvremenog dizajna, inspiriran snagom i energijom rock glazbe. Ova kuhinja je simbol otpornosti i postojanosti rock kulture, s betonskim bočnim stranicama koje dodaju industrijski, robustan izgled, evocirajući duh rock’n’rolla.

Koristeći naprednu tehnologiju EvolutaCONCRETE® za izradu proizvoda koji su ne samo estetski privlačni već i trajni i funkcionalni, naša vizija je postati sinonim za inovaciju, kvalitetu i sofisticiranost u svijetu vanjskih kuhinja. EvolutaCONCRETE® otvara vrata mnoštvu mogućnosti za izradu raznovrsnih betonskih komada namještaja.

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Dizajn namještaja