26.9.–1.10.2023.

ETO

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Dragi Etoljupci, za Vas smo specijalno osmislili različite kolekcije proizvoda za osobnu uporabu i uporabu u domaćinstvu, društvene igre, suvenire i ostalo: kolekcije inspirirane glagoljicom (držači za knjige, vaze/podmetači, nakit), kolekcije za serviranje namirnica (pladnjevi, daske za rezanje, podmetači za čaše), kolekcije didaktičkih igara (taktilne, auditivne, motoričke), rasvjetna tijela, modne konstrukcije i još mnogo toga…

Sve kolekcije su nastale neovisno jedna od druge i svaki proizvod reflektira individualni pristup dizajnerica. Za izradu proizvoda, korišteni su isključivo prirodni, ekološki ili reciklirani materijali, domaće sirovine, a nastali su u suradnji s malim manufakturama domaćih proizvođača ili su ručno izrađeni. Na ZGDW marketu svoje proizvode predstavit će Ada Kezić, Jadranka Soviček Krpan, te Senija Radić & Vesna Karuza (Karaka design)

Eto je neobavezni kolektiv dizajnerica poduzetnica čiji je cilj stvoriti prepoznatljive proizvode, potaknuti hrvatsku proizvodnju te promovirati hrvatski dizajn. Eto serija proizvoda za svakodnevnu uporabu je pažljivo osmišljena sa ciljem da se pri izradi maksimalno koriste reciklirani, prirodni ili ekološki materijali, domaće sirovine i ručni rad ili male manufacture domaćih proizvođača. Brand Eto objedinjuje različite kolekcije proizvoda za osobnu uporabu i uporabu u domaćinstvu, društvene igre, suvenire i ostalo: kolekcije inspirirane glagoljicom (držači za knjige, podmetači, ogrlice s privjescima), kolekcije za serviranje namirnica (pladnjevi, daske za rezanje, podmetači za čaše), rasvjetna tijela, modne konstrukcije itd. Sve kolekcije su nastale neovisno jedna od druge i reflektiraju individualne pristupe dizajnerica.

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Produkt dizajn