26.9.–1.10.2023.

Ijan Prelac

EMOCIONALNA PISMENOST

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI
Projekt

Bitan si. Moj zadatak je bio stvaranje osnovnog vizualnog identiteta i alata za rad brenda bitan si iz Zagreba. Brend Bitan si bavi se coachingom/mentoringom tjelesno orijentiranog pristupa. Alati se sastoje od četiri postera na bazi info-grafike od kojih svaki obrađuje jednu cjelinu.

Cjeline su: Skala emocionalne pismenosti, Spektar emocija, Hijerarhija ljudskih potreba i Spektar ljudske svijesti.

Alati (posteri) naglašavaju važnost poznavanja rječnika emocija. Korištenje jednostavnih oblika i geometrije u radovima također je korisno za razumijevanje teme. Jednostavni oblici podsjećaju nas da je emocionalna pismenost zapravo vrlo jednostavna koncepcija koja se sastoji od razumijevanja osnovnih emocija i razvoja vještina koje nam omogućuju da bolje razumijemo sebe i druge. Jedan od primarnih razloga izrade tih postera jest taj da ti alati nisu dostupni na hrvatskome jeziku u tom obliku i sadržaju.

Autor

Ijan Prelac rođen je u Čakovcu 2000. Godine. Srednjoškolsko obrazovanje završava u ŠPUR u Rijeci 2019. Godine. Student je treće godine dizajna vizualnih komunikacija na Visokom učilištu Algebra u Zagrebu. Do sada je samostalno izlagao u Narodnom sveučilištu Sesvete u travnju 2023. Godine. U slobodno vrijeme bavi se izradom vizualnih identiteta, info-grafike i grafičkim dizajnom. Svoje radove najbolje opisuje kao mjesto gdje riječi prelaze u djela.

ime projekta Emocionalna pismenost
Godina 2023.
Naručitelj Obrt Bitan si
Dizajn Ijan Prelac
Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Grafički dizajn