26.9.–1.10.2023.

Drop.Co

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Proizvodi su obilježeni uniseks i bezvremenskim dizajnom, idealni za urbanu, kreativnu i profesionalnu osobu. Koristeći samo visokokvalitetne materijale proizvedene u Europi, Drop Co. nastoji dati alternativu brzoj modi.

Drop Co. je one man workshop brend iz Zagreba koji se bavi izradom torbi, ruksaka i ostalih modnih dodataka koji su ručno izrađeni u malim serijama. Kombiniranjem vintage stila s modernom, minimalističkom estetikom od rolltop ruksaka do klasičnijih kožnih torbi, sve artikle ujedinjuje precizna izrada i njihov klasičan i bezvremenski izgled. 

U kolekciji se mogu naći modni dodatci, novčanici, već poznati modeli platnenih i kožnih ruksaka, te best seller - “mini cross body” torbice. Ove godine mini cross body torbice biti će dostupne u novim bojama, uz dva nova modela torbica, sve koje su povezane minimalnom estetikom brenda. Također bit će predstavljena nova serija poslovnih kožnih torbi za laptop, i par novih homeware komada kao što su kožni podloščci za čaše i vino, i kožni pladanj za pohranu sitnih dodataka kao što su ključevi.

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Tekstilni i modni dizajn