26.9.–1.10.2023.

Conture

QUBIQ COLLECTION

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI
Projekt

Razmišljajući o razvoju dizajna u prostoru zamislili smo i stvorili brand CONTURE. Conture, odnosno obrisi su važan vizualni element u dizajnu namještaja jer daju naznaku o tome kakav će namještaj ostaviti dojam, poruku, atmosferu na cijeli prostor…. U minimalističkom modernom dizajnu namještaja, kakvog mi vidimo i razrađujemo, oblik namještaja je jednostavan i čist te stvara dojam elegancije i funkcionalnosti, ne odričući se osjećaja ugode i udobnosti.

QUBIQ je prva kolekcija branda CONTURE koja na sav glas slavi otvorene prostore! Iskočimo iz zatvorenog i učinimo prirodu našom sobom, a beskrajno nebo našim svodom.

QUBIQ se minimalističkim dizajnom, smirujućim tonovima besprijekorno uklapa u mediternaski ambijent te kreira prostor u kojem čovjek spontano gradi svoj odnos s prirodom. Fotelje, sofe, ležaljke i otomani iz linije modularni su i s lakoćom se prilagođavaju svakoj našoj potrebi. Proizvedena je od aluminija i vodonepropusnih tkanina otpornih na djelovanje sunca, vjetra i mora. Dizajniran prema načelu dizajna usmjerenog na čovjeka s ciljem poboljšanja upotrebljivosti i korisničkog iskustva dizajniranog proizvoda. Moderna kolekcija koja svojim jednostavnim linijama širom otvara naše domove, prostore i u živote nam dovodi zrake toplog sunca, guste mirise iz opjevanih dolina i svježinu s vrhunaca.

Autor

Tanja Katić Sviličić je suvlasnica i kreativna direktorica IDEO dizajna - neovisne full-service kreativne agencije koja nudi strateške smjernice razvoja brenda, integrirane komunikacije, pametnog dizajna, digitalnih rješenja vizualnih komunikacija i marketinga. Magistrica je dizajna na Arhitektonskom fakultetu i ima „Post Graduate Diploma in Inovation & Design Thinking“ na MIT Management Executive Education. Tijekom 25 godina iskustva radila je u gotovo svim industrijama: moda, telekomunikacije, farmacija, financijske institucije, kozmetička i prehrambena industrija, kao i rad za nevladine organizacije i humanitarni rad. U ovom trenutku karijere ona i njena partnerica Amra Ajanović Perić odlučile su pokušati proširiti svoje polje rada na produkt dizajn.

ime projekta CONTURE - QUBIQ collection
Godina 2022.
Naručitelj Samoinicirani rad
Dizajn CONTURE
Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Produkt dizajn