26.9.–1.10.2023.

Conture

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

CHILLERO ležaljka je luksuz udobnosti za vašu vanjsku oazu. 

Svojim amorfnim dizajnom i ergonomskom udobnošću, pruža vam savršeno mjesto za opuštanje na otvorenom. 

Izvrsno upotpunjava različite eksterijere i pruža potporu i udobnost zahvaljujući svom ergonomskom dizajnu. Od dinamičnih uzoraka linija do suptilne jednobojne elegancije, CHILLERO spaja stil i udobnost kako bi stvorio vašu idealnu vanjsku oazu.

CHILLERO ležaljka dostupna je u različitim materijalima, dezenima i bojama.

Razmišljajući o razvoju dizajna u prostoru zamislili smo i stvorili brand CONTURE. Konture, odnosno obrisi su važan vizualni element u dizajnu namještaja jer daju naznaku o tome kakav će namještaj ostaviti dojam, poruku, atmosferu na cijeli prostor…U minimalističkom modernom dizajnu namještaja, kakvog mi vidimo i razrađujemo, oblik namještaja je jednostavan i čist te stvara dojam elegancije i funkcionalnosti, ne odričući se osjećaja ugode i udobnosti. 

 

QUBIQ je prva kolekcija branda CONTURE koja na sav glas slavi otvorene prostore! Iskočimo iz zatvorenog i učinimo prirodu našom sobom, a beskrajno nebo našim svodom.

QUBIQ se minimalističkim dizajnom, smirujućim tonovima besprijekorno uklapa u mediteranski ambijent te kreira prostor u kojem čovjek spontano gradi svoj odnos s prirodom. Fotelje, sofe, ležaljke i otomani iz linije modularni su i s lakoćom se prilagođavaju svakoj našoj potrebi. Proizvedena je od aluminija i vodonepropusnih tkanina otpornih na djelovanje sunca, vjetra i mora. Dizajniran prema načelu dizajna usmjerenog na čovjeka s ciljem poboljšanja upotrebljivosti i korisničkog iskustva dizajniranog proizvoda. Moderna kolekcija koja svojim jednostavnim linijama širom otvara naše domove, prostore i u živote nam dovodi zrake toplog sunca, guste mirise iz opjevanih dolina i svježinu s vrhunaca.

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Dizajn namještaja