26.9.–1.10.2023.

Bokart

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Stvaranje. Inovacija. Umjetnost.

Bokart je vodeća hrvatska tvrtka u području dekorativnog stakla u arhitekturi. Prepoznati smo kao inovativna tvrtka koja se može uhvatiti u koštac s iznimno zahtjevnim projektima i isporučiti upravo ono što klijent želi. Naš cilj je implementirati i promovirati dekorativno staklo u arhitekturi, pružajući široku paletu dizajna i jedinstvenih rješenja. Uz provjerene i stručne voditelje projekata, dizajnere i ostale suradnike, te uz najsuvremeniji proizvodni pogon, možemo vam ponuditi rješenja bez obzira s kakvim se arhitektonskim ili projektantskim izazovima susrećete. Bogato iskustvo stekli smo kroz razne projekte, izazovna dizajnerska rješenja, uvijek surađujući s dizajnerima i umjetnicima. Fleksibilan i inovativan pristup rješavanju svih projektnih zahtjeva omogućuje nam da dođemo do rješenja koje će zadovoljiti i estetski i funkcionalno.

Dekorativno staklo

Naša strast prema dizajnu potaknula nas je na razvoj i pružanje kolekcija umjetničkih staklenih rješenja koja su spremna za upotrebu i odgovaraju brojnim primjenama. Dopustite nam da uhvatimo vašu maštu, bljesak i ideje, pretvarajući ih u jedinstvene, odvažne i prilagođene komade sa stavom..

 

Studio Bokart osnovali su 2003. godine braća Neven Kvesić i Daniel Kvesić s vizijom unošenja jedinstvene umjetničke izvrsnosti u arhitektonski prostor. Studio je izgradio međunarodnu reputaciju za dizajn i inovaciju a vizija se nastavlja u kontinuiranom istraživanju i razvoju materijala i procesa. Kontinuirano širimo granice onoga što možemo postići u stvaranju novih primjena, forme i teksture. Cilj nam je implementirati i promovirati arhitektonsko umjetničko staklo, ponuditi široku ponudu dizajna i jedinstvenih rješenja. S isprobanim upravljanjem projektima, dizajnom, stručnim suradnicima te najsavremenijim proizvodnim pogonom možemo ponuditi rješenja za svaki izazov u staklu i arhitekturi. Vjerujemo u neograničenu kreativnost i razigranost te stalnu potragu za novim i neobičnim obradama stakla. Obiteljskom tradicijom prenošenja znanja kroz 3 generacije, uspostavili smo visoku razinu kvalitete i inovativnosti. Postali smo vodeća tvrtka u regiji specijalizirana za dekorativno i umjetničko staklo u arhitekturi. Slovimo za inovativnu tvrtku i sposobni smo izvršiti i najzahtjevnije zadatke. Predani smo svom poslu od samog početka i uvijek težimo najvišoj kvaliteti. U proteklih 10 godina ovladali smo većinom dostupnih tehnika obrade stakla, ali smo izmislili i neke nove tehnike!

 

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Dizajn namještaja