26.9.–1.10.2023.

Design Bureau Izvorka Jurić

BITE ZAGREB

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI
Projekt

BITE Zagreb prvi je proizvod u liniji zamišljen kao destinacijski suvenir BITE ART umjetničkih paprenjaka. Ova linija promocije gradova predstavljat će veća hrvatska turistička središta s proizvodima poput BITE Split, BITE Pula, BITE Zadar itd. Svaki od gradove iz ove linije bit će predstavljen kreativnom i zanimljivom ilustracijom koja prezentira pojedini grad na drugačiji način, a ilustracije će nastajati u suradnji s hrvatskim ilustratorima koji žive ili djeluju u gradovima koje proizvod predstavlja.

Motivi na ilustraciji povezani su u priču o Zagrebu – priču o kulturi, arhitekturi, muzejima, hrani, parkovima, običajima i ljudima.

Odabir stila ilustracije usko je vezan uz ideju proizvoda i prezentaciju Zagreba na BITE ART način. BITE Zagreb rezultat je suradnje autorice projekta Ane Šerić, dizajnerice Izvorke Jurić i ilustratorice Tee Jurišić.Otvaranjem pakiranja, dno kutije rastvara se u “zdjelicu” s keksima na kojoj je ilustracija zagrebačkog tanjurića. Tradicionalni hrvatski paprenjaci s motivima Zagreba ovom ambalažom potiču na “serviranje” i konzumaciju uz druženje s obitelji i prijateljima.

Autor

Design Bureau Izvorka Jurić djeluje na različitim projektima na području vizualnih komunikacija i u timu okuplja različite stručnjake, zavisno od potrebe projekta. Tim ljudi iza sebe ima više od 20 godina profesionalne karijere, mnogobrojne međunarodne nagrade i priznanja te cijeli niz uspješno realiziranih projekata na hrvatskom, ali i globalnom tržištu. Projekti najčešće podrazumijevaju osmišljavanje cjelovitog identiteta proizvoda ili usluge i predstavljanje na tržištu, što uključuje usluge: postavljanje kreativne strategije nastupa na tržištu, osmišljavanje verbalne komunikacije, osmišljavanje vizualne komunikacije, dizajn identiteta proizvoda i usluga i dizajn ambalaže.

ime projekta BITE Zagreb
Godina 2023.
Naručitelj BITE ART
Studio Design Bureau Izvorka Jurić
Kreativna direkcija Izvorka Jurić
Art direkcija Izvorka Jurić
Dizajn Izvorka Jurić
ilustracija Tea Jurišić
prezentacijska fotografija Jurica Kos
Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Grafički dizajn