26.9.–1.10.2023.

Fabular

BASTIÀN

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI
Projekt

Bastiàn je brand vrhunskih vina koja se proizvode na bijeloj zemlji na najboljim vinogradarskim položajima podno Buja, u Istri. Posebnost terroira očituje se kroz brojne izvore vode po kojima su Buje i dobile ime, ali i bijelu istarsku zemlju koja propušta korijene vinove loze do već spomenutih izvora. Buje su zbog svog položaja i zvonika Svetog Servola bile poznate i kao stražar Istre.

Uz autentična vina, u portfelju se nalaze Bastiàn ekstra djevičansko maslinovo ulje te rakije.Bastiàn na bujskom dijalektu označava sv. Sebastijana, jednog od zaštitnika Buja.

Sloganom “Posvećeno bijeloj zemlji” istaknuli smo čuvanje bijele zemlje podno Buja.Strelica kao detalj na znaku upućuje na sv. Sebastiana kao čuvara bijele zemlje. Pozadine etiketa za vina podsjećaju na bijelu zemlje i vinograde gledane odozgo. Tekstura bijele zemlje prikazana je pomoću slobodnih linijskih poteza koji prikazuju pukotine i detalje na zemlji. Na etiketama vina vidljivi su i detalji poput zelenih listića i suhih travki, ali i tragovi životinja koje susrećemo u vinogradima kao što je jelen.

Autor

Fabular je jedina agencija specijalizirana za branding u regiji. Usko smo specijalizirani za izradu brand i komunikacijskih strategija, brand implementaciju, imenovanje i vizualni identitet. Tim predvodi Anja Bauer, jedan od začetnika brandinga u Hrvatskoj i autorica jedinstvene metodologije 8 sastojaka koji grade brand™.Naši brand konzultanti uvršteni su u REBRAND Hall of Fame™ – među 25 najboljih brand konzultanata na svijetu. U Fabularu stvaramo nezaboravne branding priče koje potiču stvaranje pozitivnih promjena.

ime projekta Bastiàn
Godina 2022.
Naručitelj Bastiàn d.o.o.
Dizajn Fabular
Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Grafički dizajn