26.9.–1.10.2023.

LJUDJE

BALKAN EKSPRES COOKBOOK

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI
Projekt

Kuharica Mateja Fišera Balkan ekspres sadrži veliki izbor najpopularnijih tradicionalnih balkanskih recepata kao i neke fusion poglede na balkanska jela. Kuharica je namijenjena svima koji uživaju u balkanskoj hrani, s naglaskom na približavanje tradicionalne balkanske kuhinje mlađim generacijama.

S tim u vezi, dizajn izbjegava konvencionalnu jugonostalgičnu estetiku s kojom se novije generacije ne mogu poistovjetiti, te umjesto toga nudi suvremeni kut s prizvukom 60-ih kroz odvažnu tipografiju, svijetle boje i privlačnu lifestyle fotografiju.

Autor

Ljudje je dizajnerski studio sa sjedištem u Ljubljani (Slovenija) koji stvara prepoznatljive identitete, organizira zanimljive kampanje i traži promjene kroz dizajn. Tim se sastoji od multidisciplinarnih dizajnera s različitim znanjima i vještinama, uključujući grafički dizajn, strateški dizajn, brendiranje, tipografiju, ilustraciju, istraživanje, web razvoj, pisanje tekstova, dizajn proizvoda itd. Kreativnost u studiju proizlazi iz propitivanja stanja stvari i ambicije da se odgovornom komunikacijom postignu pozitivni društveni i ekološki učinci. Težeći vrijednosti, a ne količini, studio preuzima manje projekata i pokušava uspostaviti dugotrajne odnose s klijentima na temelju zajedničkih vizija i povjerenja. Ovakav pristup omogućuje timu da dođe do izvanrednih ideja koje odjekuju u javnosti.

ime projekta Balkan ekspres cookbook
Godina 2023.
Naručitelj Matej Fišer
Studio LJUDJE
Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Grafički dizajn