26.9.–1.10.2023.

26.9. – 1.10.2023

26.9. – 1.10.2023

Fabula

BABY BEAR

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI
Projekt

Baby Bear je biljna kupka za bebe sa zaštitnim djelovanjem,nastala višegodišnjom suradnjom sa stručnjacima iz pedijatrije, dermatologije i fitoterapije. Izrađena je po jedinstvenoj recepturi: potpuno prirodna mješavina od šest cvjetova, jednoga lista i jednoga ploda. Kako bi istaknuli prirodnost proizvoda, umjesto biljaka, u naziv se smjestila životinja - slatka i umiljata koja raste pod budnim okom majke. Inspiraciju za naziv branda pronašli smo u simbolu svačijeg djetinjstva – medvjediću. U potpis branda stavili smo NATURAL BATH TEA - dovoljno drugačije i precizno da nas zainteresira da pročitamo dalje o kakvom se proizvodu radi i da uputimo korisnike na specifičan način primjene.

Baby Bear razigran je prijedlog naziva koji upućuje da se radi o proizvodu za djecu. Uz edukacijski dio, cilj mu je na zabavan način približiti proizvod kupcima.

Naziv i potpis prati suvremena komunikacija kroz igre riječi koje prenose poruke branda na pamtljiv način: Tubs for cubs i Bear in mind: It’s natural! Znak branda čini slovo “B”- početak obje riječi naziva Baby Bear. Unutar slova, smjestio se medvjedić koji umjesto njuške ima maleno srce - simbol ljubavi kojom je proizvod stvoren, te majčinske ljubavi prema djetetu, koji funkcionira i kao zasebna ilustracija. Odabrane boje komuniciraju prirodnost proizvoda: smirujuća krem boja zobi, umirujuća ljubičasta boja lavande i crnog sljeza te plava boja koja simbolizira vodu, odnosno kupku. Pažljivo odabrana kombinacija tipografije daje razigrani ton vizualnom identitetu.

Autor

Marko Perožić je kreativni direktor i suvlasnik Fabule. Vrlo je talentiran i iskusan profesionalac u svijetu grafičkog dizajna i kreativnog usmjerenja. Uz impresivnu karijeru koja se proteže kroz nekoliko renomiranih tvrtki, Marko je bio na čelu stvaranja inovativnih rješenja za različite klijente.

ime projekta Baby Bear
Godina 2022.
Naručitelj Tara Homemade d.o.o.
Dizajn Fabula
Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Grafički dizajn