26.9.–1.10.2023.

Artisan

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Tvornica Artisan, sa sjedištem u Tešnju, Bosna i Herzegovina, nastala je iz tradicionalne stolarije Ćostović koja je u nju pretočila svu svoju ljubav prema drvetu i 50 godina iskustva u njegovoj obradi. Artisan je specijaliziran za ručnu proizvodnju visokokvalitetnog namještaja od masivnog drveta i upravo je inzistiranje na ručnom, artisanskom radu ono što nas razlikuje od ostalih. Prva iskustva stekli smo izrađujući namještaj za nizozemske i britanske dizajnere, a 2007. u suradnji s regionalnim dizajnerima pokrećemo i prvu vlastitu kolekciju. Od tada nastojimo svakom kolekcijom, svakim komadom drveta, vizijom dizajnera i dodirom marljivih majstorskih ruku opravdati filozofiju koju slijedimo.

Zato što volimo drvo, želimo tu ljubav podijeliti proizvodeći namještaj za ljude koji dijele našu strast prema drvetu i vrhunskom namještaju. 

Zato što volimo drvo, naš glavni stroj za proizvodnju su ruke naših artisana, majstora koji vizije dizajnera svakodnevno pretvaraju u jedinstveni ručni rad.

U našoj tvrtki ponosimo se isporukom proizvoda vrhunske kvalitete našim kupcima. To postižemo kontroliranjem cjelokupnog procesa proizvodnje, od trupca do finalnog proizvoda. Naših 3.500 četvornih metara nadstrešnice i kapacitet sušenja od 1.150 kubnih metara omogućuju nam prirodno sušenje drva i čime osiguravamo njegovu kvalitetu. Naši proizvodni pogoni prostiru se na više od 20.000 četvornih metara, što nam omogućuje proizvodnju robe u velikim količinama. Osim toga, u svakom trenutku imamo na zalihi 4.000 kubika drva, što nam omogućuje da u najkraćem roku ispunimo potrebe naših kupaca. S najnovijom 5-osnom CNC tehnologijom, u mogućnosti smo proizvesti vrlo precizne i složene dizajne.

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Dizajn namještaja