26.9.–1.10.2023.

ART+ JOURNAL

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Art+ journal je brand jedinstvenih rokovnika i bilježnica. ART+ rokovnici imaju jedinstveni modularni koncept koji vam omogućava da složite rokovnik prema vašim potrebama. Bilježnice jednostavno zamjenjujete novima kada stare potrošite.

Korice možete koristiti više godina, i svaki puta ih punite novim, najljepšim Art+ bilježnicama prema vašem izboru. Art+ journal proizvodi se od vrhunskih materijala u malim serijama. Korice su napravljene od baršunastog materijala i veganske kože. Sve ilustracije su ručno naslikane i faksimilno reproducirane. Ne koristimo računalne fontove, već je sav tekst ispisan rukom.

ART+ journal MEDITERRANEAN BOTANICS 2023/2024 najluksuzniji je set za uspješno planiranje koji ćete ikada imati u rukama. Set koji vam nudi najbolji izbor Art+ proizvoda: kreativnost, praktičnost i održivost. Umjetničke ilustracije umjetnice Jelene Bračun s temom mediteranskih biljaka, baršunasti omot sa foliotiskom i praktični planeri pomoći će vam da održavate ravnotežu privatnog i poslovnog života cijele godine. Bilježnice možete izmjenjivati po potrebi, pa nećete morati nositi sa sobom teški i pretrpani rokovnik za cijelu godinu. Planeri su koncipirani prema bullet journaling metodi: kalendari za 2023 i 2024, tromjesečni planer, future log, financial tracker i habits tracker za cijelu godinu i monthly log, weekly log te prazne stranice za bilješke. Omot je ručno izrađen u limitiranoj ediciji, trajan i lak za održavanje. Ako se zaprlja, samo ga lagano istrljajte suhom i mekom krpom. ALL-in-ONE planer, novi planer namijenjen je svima koji u jednoj bilježnici žele imati i pregled obaveza kroz cijelu godinu i puno mjesta za bilješke. Na atraktivnim žutim koricama je crtež Jelene Bračun, a unutra su njezini prepoznatljivi ručno pisani fontovi. Planer sadržava ilustracije na stranicama i ilustrirane korice, kalendar za 2023. i 2024., mjesečni planer, financijski planer za cijelu godinu, raspored tjednih obaveza, te 60 praznih stranica za vođenje bilježaka.

fotografija Anja Kukor
Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Produkt dizajn