26.9.–1.10.2023.

26.9. – 1.10.2023

26.9. – 1.10.2023

MORMI

ACROBATS

Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI
Projekt

Predmeti MORMI namijenjeni su svim uzrastima, ali su posebno dizajnirani za djecu da iskuse učenje kroz igru i interakciju, potičući kreativnost i maštu. "The Acrobats" je igra ravnoteže s različitim siluetama akrobata - svaka sa svojom osobnošću - koje se mogu rasporediti u mnogo smiješnih, ali smislenih prostornih konfiguracija. To je jedinstvena, raznolika i složena igra ravnoteže za djecu i odrasle.

Za razliku od drugih igara ravnoteže, "Acrobats" se ističe u biti zbog svojih raznolikih silueta akrobata i dodatnih rekvizita poput greda, stepenica, jastuka, tanjuri, itd. Sve te značajke zajedno pružaju tisuće i tisuće prostornih rasporeda i izazova.

Igranje s "Akrobatima" potiče kreativnost i izaziva vašu maštu, razvija prostorno razmišljanje, analiziranje, sortiranje i razmišljanje unaprijed. Uči vas kako rješavati problem iz različitih kutova, trenira vas da budete strpljivi i savršen je za poboljšanje spretnosti. Za odrasle, to je izvrstan način provođenja slobodnog vremena i savršen je za igranje u uredu u trenucima kada se trebate opustiti ili kada ste u procesu donošenja odluka. I ne zaboravite partyje, gdje će "Akrobati" biti u centru pažnje kroz natjecanja i izazove.

Autor

MORMI je spoj ideja dvaju dizajnera, kombinirajući međusobno iskustvo u roditeljstvu i radu na mnogim kreativnim područjima, kako bi stvorili originalnu edukativnu igru, usredotočenu na funkcionalna i estetska rješenja.

ime projekta Acrobats
Godina 2019.
Naručitelj Samoinicirani rad
Dizajn MORMI
Radno vrijeme
UTO 17.00-22.00
SRI-NED 11.00-22.00
PODIJELI

Lokacija

Povezani događaji Produkt dizajn