ZGDW CONCEPT STORE

TECH GARDEN

Inspiriran prirodom TECH GARDEN se pozicionirao kao vodeći regionalni proizvođač zidnih i stropnih obloga od prirodnih mahovina i bilja te vrhunskog popratnog programa dekorative. Nastao je kao spoj ljubavi prema prirodi, želje za inovacijom, te stvaralaštva baziranog na održivom poslovanju i zelenoj arhitekturi.
INTERIJERI kreiraju smirujući dizajn vrtnog zelenila i šumskog duha u prostoru; transformiraju životne i radne prostore u Zelene Oaze koje opuštaju, smiruju i uljepšavaju svakodnevnicu te vašem prostoru podižu ambijentalnu vrijednost.
EKSTERIJERI od prirodnog bilja do kvalitetnog umjetnog UV bilja, koristeći princip biomimikrije i vrhunskog dizajna, Tech Garden preslikava prirodu u svom izvornom oblik na vaše terase, vrtove, zidove, stropove, namještaj.
KRAJOBRAZNA ARHITEKTURA - ljubav prema prirodi i inovativnim rješenjima upotpunjena je s vizijom Tech Gardena o svjesnom i savjesnom ulaganju u kvalitetu otvorenih prostora pa su vam na raspolaganju usluge organizacije, oblikovanja i izgradnje zelenih javnih i privatnih površina po principu ključ u ruke tj. od ideje, preko projektne dokumentacije pa do izvedbe.