ZGDW CONCEPT STORE

KIŠTRA BY VAVRA

Kištra je dizajnerska firma smještena u Zagrebu. Srž poslovanja je dizajn i proizvodnja interaktivnih, ručno rađenih igračaka za djecu. Počeci se naziru od prve tvrtke specijalizirane za proizvodnju igračaka u Zagrebu - "Igračke Vavra", od koje se zadržala ljubav prema igračkama i kvalitetnim, ručno izrađenim proizvodima. Ono što je posebnost ovih igračaka jest svrsihodan dizajn koji pomaže pri usavršavanju fine motorike i razvoju kreativnih vještina svakog djeteta.
Gumbeki su šaroliki i modularni plišanci koji potiču kreativnost, a kroz igru pospješuju motoričke sposobnosti. Svaka igračka sastoji se od nekoliko dijelova, koji se međusobno gumbima spajaju u cjelinu, a slaganje različitih oblika pomaže u razvoju mašte i kreativnosti djeteta.
Filceki su simpatični likovi koji su dio "uradi sam" kompleta za izrađivanje igračke. U svakom setu dolazi sve potrebno tako da, prateći upute, svako dijete može izraditi svoju igračku.
Zmijice su zabavni plišanci za mališane i za odrasle. Svoju popularnost stekle su u dućanu Igračke Vavra, a sada se vraćaju u novom ruhu.