6.—11.9.2022.
6.—11.9.2022.
6.—11.9.2022.

ZGDW PARTNER LOKACIJA

Merla

Posteljina proizvedena u Tvornici tekstila Trgovišće prvi je izbor nekih od najboljih domaćih i svjetskih hotela s 5 zvjezdica, a zahvaljujući novootvorenoj Merla trgovini u samom centru Zagreba i webshopu www.merla.hr, ova luksuzna posteljina postala je dostupna i kupcima u maloprodaji. Merla prodajno mjesto u Teslinoj 5, na najelegantniji način saželo je predanost brenda prema postizanju najveće moguće kvalitete tkanina od damastnog pamuka kroz gotovo stoljetno tradiciju i svakodnevno učenje, usavršavanje i dostizanje razine majstorstva u svim proizvodnim procesima. Prostor inspiriran renesansom ima zadaću naglasiti i usmjeriti fokus posjetitelja na teksturu i završne detalje koji krase posteljinu sašivenu od najkvalitetnijeg pamuka tkanog čuvenom tehnikom damasta. Dizajnirana, satkana i sašivena u Hrvatskoj, Merla posteljina idealan je funkcionalni dizajnerski komad koji će vam pružiti godine lijepih snova. Ako se nađete u šetnji zagrebačkim centrom, svakako posjetite Teslinu 5 i u društvu našeg stručnog osoblja istražite ponudu najfinijih majstorskih posteljina. Za one koji u Merla trgovinu odluče doći za vrijeme trajanja festivala Zagreb Design Week pripremili smo i posebnu aktivnost koja slavi dizajn i promiče kreativnost i prilagodbu artikala svakom kupcu – bez granica. 

U sklopu festivala Zagreb Design Week za posjetitelje Merla prodajnog Mjesta u Teslinoj 5 pripremili smo jedinstveno iskustvo dizajniranja vlastite posteljine iz naših najluksuznijih kolekcija. Vjerujemo u dizajn bez granica i zato svojim posjetiteljima za vrijeme festivala nudimo uslugu koja je do sada bila rezervirana samo za velike kupce Tvornice Tekstila Trgovišće – domaće i svjetske hotele s 5 zvjezdica. Zaputite se u centar grada i posjetite Merla prodajno mjesto i showroom jer ovdje uz podršku našeg stručnog osoblja možete dati finalni, dizajnerski potpis svojem setu vrhunske posteljine od 100% damastnog pamuka kako bi ga prilagodili i savršeno uklopili u spavaću sobu. 

Što vas očekuje u Teslinoj 5? Centralni stol u showroomu zamišljen je kao radni stol radionice – mjesto susreta majstora tkanja i kupaca — kreativaca koji prepoznaju njihov rad i tragaju za najkvalitetnijim proizvodom. Ovdje ćete dobiti priliku za dizajniranje vlastitih artikala iz naših majstorskih kolekcija HEM i FRAME, posebnima po decentnim i elegantnim detaljima. Ponuda uključuje personalizaciju seta u željenoj dimenziji kroz odabir boje posteljine te boje završnih detalja – izvezenih ukrasnih linija i obruba od satenske trake, a sve to uz čašu pjenušca kako bi zaokružili iskustvo uživanja u dizajnu, vrhunskom materijalu i majstorski proizvedenoj posteljini te nazdravili novim konceptima i prilici za stvaranje. Posjetite nas i zaljubite se u kvalitetu, održivost i dizajn Merla posteljine s vlastitim potpisom. Vidimo se u Teslinoj 5!

Merla

Ulica Nikole Tesle 5, Zagreb

Merla

Ulica Nikole Tesle 5, Zagreb
6.9. UTO
7.9. SRI
8.9. ČET
9.9. PET
10.9. SUB
09:00 - 20:00
09:00 - 20:00
09:00 - 20:00
09:00 - 20:00
09:00 - 15:00

Merla

Ulica Nikole Tesle 5, Zagreb
6.9. UTO
7.9. SRI
8.9. ČET
9.9. PET
10.9. SUB
09:00 - 20:00
09:00 - 20:00
09:00 - 20:00
09:00 - 20:00
09:00 - 15:00

povezani sadržaji

Partner lokacije diljem Zagreba

No data was found

Design Concept Store Selectedd

Zagreb Social Club

Dizajnholik

Paravan

Galerija Bernardo Bernardi

Pitsome Print Club

Galerija Studija dizajna / Studij dizajna

Modus Design Shop

Škola primijenjene umjetnosti i dizajna

SREDIŠNJA LOKACIJA
KONTAKT

PODIJELI