zagreb design week

Tokio.

Tokio. proizvodi su inspirirani japanskom profinjenošću, jednostavnošću, detaljima i vrhunskom tehnologijom, a zatim izrađeni s preciznošću vještih majstora. Svi ti aspekti osiguravaju bezvremenski izgled i prvi su izbor poslovnih, akademskih, znanstvenih i umjetničkih stručnjaka. Radi se o brandu suvremenog dizajna s naglaskom na tehnički vrhunskim proizvodima za današnjeg osviještenog pojedinca s pogledom u budućnost.

Osnovan 2011. godine od strane Gorazda Malačiča, Tokio. se ne bavi izradom populističkih dizajnerskih objekata, već se ponosi time što predstavlja suvremeni vrhunski dizajn. Rezultat je futuristički pogled na objekte pametne kuće koji se trenutno vide u današnjem suvremenom dizajnerskom krajoliku i lako se uklapaju sa stilovima prošlih vremena.

Na ovogodišnjem ZGDW 2021, tim Tokio. želi proslaviti svoju desetogodišnjicu s produkt-postignućem TRI Light svjetla – skulpturom koja je zaživjela, pametni uređaj prerušen u umjetnost. Upravljanjem putem daljinskog upravljača (koji se može povezati s drugim TRI Light svjetlima u vašem stanu) može unijeti osvjetljenje u vašu radnu sobu ili stvoriti raspoloženje udobnosti. Beskonačno adaptirajuć dizajnski sustav, Tri light osvjetljava bezvremensku geometriju prirode u područjima u kojima živimo: svjetlosni i eterični, a istovremeno je bezvremenski kao zakoni fizike. Kako bi svom novom članu obitelji dali vjetar u leđa, osmišljeno je samo 10 TRI Light „prvih izdanja“ totema sa serijskim brojevima i posebnim tretmanom.

PODIJELI

Share on facebook
Share on google
Share on linkedin
Share on email
Share on twitter
Share on whatsapp