zagreb design week

PLANET

Planet je umjetnička inicijativa i modni dućan u centru Zagreba, koji se bavi promocijom visoko kvalitetne umjetnosti, mode i društveno angažiranog izdavaštva. Otvoren ovog proljeća u Zagrebu, Planet je do sada ostvario zavidan program izložbi, umjetničkih događaja i rezidencija. Smješten u veži Ilice 37 u centru grada Zagreba, svojim programom aktivno doprinosi lokalnoj dizajnerskoj i umjetničkoj sceni. Tijekom ZGDW 2021, u Planetu će se pripremiti posebna ponuda zagrebačke dizajnerske scene; brendovi Helen Kelen, Indecent, Agram i kućni brand Planet.

Program:

DJ KALI, Otvorenje, music by DJ Kali

HELEN KELEN X MARCELA VRČEK

Design x Style, razgovor Helen Kelen i Marcela Vrček. Tijekom razgovora, zagrebačka publika će imati prilike čuti više o radnom procesu dizajnerice koja stoji iza brenda Helen Kelen, njezinom razmišljanju o modi, stavovima na kojima je utemeljila svoj prepoznatljivi stil, te utjecajima koji obilježavaju njezin autentični rad.

IZLJEČENJE, zine

Za vrijeme ZGDW 2021 u Planetu će biti predstavljan drugi broj fanzina (u boji) posvećen Izlječenju; istraživanje i utvrđivanje temelja kreativnog rada i ispunjenja slobodnih potencijala. Zagrebačka publika će imati prilike prelistati i kupiti prvi broj fanzina posvećenog Zagrebu, BBB, zagrebačkim vješticama, nastao u suradnji sa studentima Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu.

PODIJELI

Share on facebook
Share on google
Share on linkedin
Share on email
Share on twitter
Share on whatsapp