zagreb design week

ETO

Eto je neobavezni kolektiv dizajnerica poduzetnica čiji je cilj stvoriti prepoznatljive proizvode, potaknuti hrvatsku proizvodnju te promovirati hrvatski dizajn. Eto serija proizvoda za svakodnevnu uporabu je pažljivo osmišljena s ciljem da se pri izradi, koja je nerijetko ručni rad, maksimalno koriste reciklirani, prirodni ili ekološki materijali, domaće sirovine ili male manufacture domaćih proizvođača. Nepretencioznim i razigranim oblikovanjem želimo unijeti radost u vaš dom. Eto.

Brand Eto objedinjuje različite kolekcije proizvoda za osobnu i kućansku upotrebu, rasvjetna tijela, suvenire, torbe i ostalo. Svaki proizvod živi ideju dizajnera na svoj osebujan način.

Kolekcije inspirirane glagoljicom (držači za knjige, podmetači, ogrlice s privjescima), kolekcije za serviranje namirnica (pladnjevi, daske za rezanje, podlošci za čaše)  ogledala inspirirana geometrijskim tijelima, sjenila za lampe, kolekcije didaktičkih igara (taktilne,  auditivne, motoričke). Sve kolekcije su nastale neovisno jedna od druge i reflektiraju individualne pristupe dizajnerica. Neki proizvodi će po prvi puta biti predstavljeni na Zagreb Design Weeku.

PODIJELI

Share on facebook
Share on google
Share on linkedin
Share on email
Share on twitter
Share on whatsapp