INFO ZA POSJETITELJE

LOKACIJA

Ovogodišnji festival odvija se na jednoj lokaciji — Tehnički muzej Nikola Tesla / Hala V. Za razliku od glavnog ulaza u Tehnički muzej Nikola Tesla, Hala V se nalazi na parkiralištu iza, na adresi Tratinska ulica 2b. Do Hale V može se doći pješice i na biciklu kroz dvorište Savske 16, između Kemijskog fakulteta i Krivog puta, ili kroz parking čiji se ulaz nalazi preko puta Cibone.

ULAZNICE

Ulaznice se prodaju na ulazu u Halu V i uključuju sva događanja — izložbe, predavanja, filmske projekcije, koncerte... Cijena jednodnevne ulaznice je 25 HRK, a festivalske 100 HRK. Cijene uključuju PDV. Ulaznice se prodaju za gotovinu. Ulaz na dan otvorenja, 1. rujna, je besplatan.

RADNO VRIJEME

Otvorenje je u utorak 1. 9. u 17h. Radnim danom otvaramo u 15h, a vikendom u 11h. Svaki dan Hala V se zatvara u 21h, a glazbeni program se odvija u vrtu do ponoći.

TRAMVAJ

Dolazak tramvajem je jednostavan jer do Hale V vozi osam linija (2, 3, 4, 9, 12, 13, 14, 17) na tri stanice — Tehnički muzej, Studentski centar i Vodnikova.

PARKING

Ispred Hale V nalazi se parkiralište za stotinjak automobila. Parkiranje se naplaćuje 24h po cijenama 5 HRK / sat i 30 HRK / dan.